Nieuws

HEIWEGEN CONSULTANCY EN LIGHTYEAR ONDERTEKENEN BUSINESS PARTNERSHIP

2 jaar geleden door Anne

Dinsdag 4 december, Helmond Automotive Campus

 

Heiwegen Consultancy is trots te melden dat een samenwerkingsovereenkomst is getekend met Lightyear.

Lex Hoefsloot, CEO van Lightyear en Joost Baan, Associate Partner van Heiwegen Consultancy ondertekenden vandaag het contract tijdens de Supplier day van AutomotiveNL.

Met deze samenwerking gaat Lightyear per direct gebruik maken van de  HRM expertise en het Europese Automotive netwerk van Heiwegen Consultancy.

Het team van Heiwegen Consultancy zal samen met Maijke Receveur, Chief Growth en Ivo Munsters, Recruiter Growth van Lightyear intensief samenwerken om de juiste medewerkers te selecteren voor de verschillende afdelingen bij de sterk groeiende organisatie van Lightyear.

Lightyear is een start-up, gevestigd op de Automotive Campus in Helmond, die voortkomt uit de ontwikkeling van de Stella, Stella Lux en de Stella Vie,  de zonneauto’s waarmee studenten van de Technische Universiteit Eindhoven in 2013 en 2015 de World Solar Challenge wonnen. Mede-oprichter en CEO Lex Hoefsloot heeft grotere plannen dan alleen de Lightyear One op de markt brengen. Inmiddels werken er ruim 100 collega’s aan de auto van de toekomst. Medio 2019 zullen de eerste prototypes gepresenteerd worden. In 2020 zullen de eerste modellen uit de nieuwe fabriek in Helmond rollen.

Heiwegen Consultancy , (1992) is een internationaal georiënteerd HRM bureau gespecialiseerd in de Mobiliteitssector met vestigingen in Apeldoorn en Wilrijk-Antwerpen. De gespecialiseerde (inter)nationale marktsegmenten zijn: Industrie (OEM) / Transport & Logistiek / Retail / Leasing & Finance / Aftermarket (IAM / OES) / Schade & Verzekeringen.


Heiwegen Consultancy houdt zich bezig met:

  • (Inter)nationaal Werving en Selectie;
  • (inter)nationaal Executive Search;
  • Interim Management;
  • (Project)detachering en Payrolling;
  • Persoonlijke Ontwikkeling;

Eigen succesvolle Assessment-Center sinds 1992