Nieuws

Fabian Nellestijn Associate Partner bij Heiwegen Consultancy

2 jaar geleden door Anne

 

Heiwegen Consultancy en Fabian Nellestijn gaan samenwerken. Fabian is op 11 februari gestart als zelfstandig consultant. Fabian zal zich primair richten op de markt van autofinanciers en autoverzekeraars.

Heiwegen Consultancy heeft als HRM partner voor de automotive-branche bewust gekozen voor de ontwikkeling van een aantal marktsegmenten.

“Met de komst van Fabian Nellestijn willen we een verdere groei realiseren in het segment van autofinancieringen en -verzekeringen. We zijn blij met de komst van Fabian, die een groot netwerk en kennis in deze segmenten inbrengt. Met zijn sales en management ervaring hebben we er alle vertrouwen in dat Fabian snel toegevoegde waarde kan laten zien voor onze relaties,” zegt Perry van Gerwen, directeur van Heiwegen Consultancy.

Fabian heeft ruim 20 jaar ervaring in de markt van point-of-sale financieringen- en verzekeringen waarin hij diverse sales- en managementposities heeft bekleed.

Zijn automotive ervaring heeft hij o.a. opgedaan bij Mercedes-Benz Financial Services en Opel Financial Services waar hij tot 1 juli jl. als Sales & Markering Director eindverantwoordelijk was voor alle sales- en marketingactiviteiten in de Benelux.

“Ik kijk uit naar de samenwerking met Heiwegen,” zegt Fabian Nellestijn, “Met een breed pakket aan diensten is Heiwegen Consultancy toonaangevend in de mobiliteitsbranche in de Benelux. Ik ben ervan overtuigd dat we samen impactvol gaan bijdragen aan de organisatiedoelstellingen van onze opdrachtgevers alsmede aan de carrière van onze kandidaten.”