Nieuws

Klaas Mulder Associate Partner bij Heiwegen Consultancy

10 maanden geleden door Anne

 

Heiwegen Consultancy en Klaas Mulder gaan samenwerken. Klaas is per 1 mei gestart als Associate Partner in o.a. de truck & bus branche en zal zich daarnaast richten op een aantal specifieke nichemarkten in Nederland; reinigings- & afvalbranche, bouwvoertuigen, coaches en openbaar vervoer. Ook de nichemarkten van grondverzetmachines, landbouwmachines en trailer- & carrosseriebranche behoren tot de focus.

Heiwegen Consultancy heeft als HRM partner voor de automotive branche bewust gekozen voor de ontwikkeling van een aantal marktsegmenten en verdere internationale groei.

In dit streven naar verdere internationalisering zullen Perry van Gerwen en Klaas Mulder zich ook samen op Duitsland gaan richten om ook daar, net als in België en Luxemburg, een belangrijke speler te worden om invulling te kunnen geven aan de behoeften van, deels bestaande, opdrachtgevers. Lokale opdrachtgevers, maar ook internationale opdrachtgevers met o.a. vestigingen in Duitsland.

“Met de komst van Klaas Mulder willen we een verdere groei realiseren. We zijn blij met de komst van Klaas, die een groot netwerk en kennis in deze segmenten inbrengt. Met zijn sales- en management ervaring hebben we er alle vertrouwen in dat Klaas snel toegevoegde waarde kan bieden voor onze relaties,” zegt Perry van Gerwen, directeur van Heiwegen Consultancy.

Klaas heeft naast 10 jaar ervaring in de transportbranche ruim 20 jaar ervaring in de markt van trucks, bussen en bestelwagens waarin hij diverse sales- en managementposities heeft bekleed.

Zijn automotive ervaring heeft hij o.a. opgedaan bij Mercedes-Benz Trucks en bij MAN Truck en Bus waar hij tot 2017 als Sales Director eindverantwoordelijk was voor alle salesactiviteiten van trucks, bussen en bestelwagens in de Nederland. Ook is recentelijk ervaring opgedaan in carrosserie- en trailerbouw waarbij veel knowhow is vergaard en een netwerk is opgebouwd.

“Ik kijk uit naar de samenwerking met Heiwegen,” zegt Klaas Mulder, “Met een breed pakket aan diensten en een uitstekende reputatie in de markt is Heiwegen Consultancy toonaangevend in de mobiliteitsbranche in de Benelux en binnenkort dus ook in Duitsland.

Ik ben ervan overtuigd dat we samen impactvol gaan bijdragen aan de organisatiedoelstellingen van onze opdrachtgevers, alsmede aan de carrière van onze kandidaten.”