Heiwegen Consultancy conocurs d'Elegance Nieuws

Concours d’Elegance

5 jaar geleden door Anne

Heiwegen Consultancy zal op zaterdag 24 en zondag 25 augustus aanwezig zijn op het mooiste Automotive Event van de Benelux, het Concours d’Élegance, op Paleis Soestdijk in Baarn. Tijdens deze hopelijk mooie en zonnige dagen nodigen wij onze zakelijke relaties, kandidaten en leveranciers uit om in een informele en persoonlijke sfeer in een prachtige, koninklijke omgeving te genieten van alles wat onze sector Automotive mooi maakt.

https://youtu.be/QIHKj-6xiPo

Het doel van Concours d’Elegance is sinds de eerste editie in 1999 op Paleis Het Loo de mooiste auto’s laten zien die er te vinden zijn. Voor de editie van 2019 verhuist het Concours d’Elegance van Paleis het Loo naar het prachtige Paleis Soestdijk in Baarn, dit vanwege de verbouwing van Paleis het Loo. Ook op deze prachtige locatie staan wij voor het derde jaar op Concours d’Elegance en zullen wij u hartelijk ontvangen. Deze editie is helaas voor ons niet meer om de hoek, maar wij stappen graag in onze “klassieke” auto’s om onze zakelijke relaties, kandidaten en leveranciers op Paleis Soestdijk te ontvangen, waar ook dit jaar weer auto’s van wereldklasse in een koninklijke omgeving te bewonderen zijn.

In onze paviljoen tent met een fraai terras en een schitterend uitzicht op de blinkende auto’s kunt u genieten van een hapje en een drankje en van de vele leuke programma’s.

In de beginjaren van de auto was een concours d’elegance vooral een wedstrijd waar het mooiste ontwerp werd gekozen. Vooral na de oorlog, toen de massaproductie van de auto op gang kwam, veranderde de functie van een concours d’elegance: het werd een wedstrijd wie de mooiste klassieke auto heeft. Hierbij werd niet alleen gekeken naar het ontwerp, maar ook de staat van de auto. Dit wordt beoordeelt door internationale jury, die onder meer uit klassiekerexperts, autojournalisten en designers bestaat.

Daarnaast zijn er nog vele andere leuke programma’s zoals de sprint, modeshows, live muziekoptredens, de Royal Fair en diverse leuke activiteiten voor kinderen.

Wilt u er ook graag bij zijn op 24 en 25 augustus op Paleis Soestdijk in Baarn, neem dan contact op met uw contactpersoon van Heiwegen Consultancy in Nederland of in België of stuur een mail naar contact@heiwegen.nl o.v.v. Concours d’Elegance en de naam van uw contactpersoon.