nieuw-jaar-nieuwe-baan-heiwegen Nieuws

Nieuw jaar, nieuwe stap in je carrière?!

3 jaren geleden door Anne


Meer sporten en bewegen, gezonder of minder gaan eten, stoppen met roken, afvallen, duurzamer leven en zo kunnen we er nog wel een paar opnoemen. Ieder jaar bedenken we weer een aantal goede voornemens om het volgende jaar voor elkaar te krijgen. Ook een nieuwe stap maken in je carrière is elk jaar weer wereldwijd een populair voornemen.

Heb jij het gevoel dat je toe bent aan die nieuwe stap in je (Automotive) carrière en staat dit voornemen ook bij jou op de lijst met goede voornemens? Heiwegen Consultancy helpt je graag in deze zoektocht en met het voor elkaar krijgen van jouw goede voornemen! Wil je graag eens sparren over je toekomst? Wij maken graag tijd vrij en nodigen je daarom van harte uit om contact op te nemen via onze website of via jouw contactpersoon bij Heiwegen.

Sta je al ingeschreven bij Heiwegen? Zorg er dan voor dat al je gegevens up to date zijn en je profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Denk hierbij aan correcte contactgegevens, maar ook dat je je gewenste functies hebt aangegeven, het gewenste aantal uren en bijvoorbeeld je huidige salaris hebt ingevuld. Bij het persoonlijke bericht in je profiel kun je je motivatie of een toelichting achterlaten. Controleer ook of je meest recente cv is toegevoegd aan je profiel.

Ben je nog niet bekend bij ons? Schrijf je in via onze Nederlandse of Belgische website.

Uiteraard kan je zoektocht ook beginnen bij onze meest recente vacatures. Wellicht staat jouw droombaan daar al bij! Wij zien je sollicitatie graag tegemoet of, zoals hierboven vermeld, je inschrijving of berichtje via onze website of via jouw contactpersoon bij Heiwegen.

Wij wensen jullie fijne feestdagen, een goed uiteinde, goed begin en laten we er samen een mooi 2020 van maken!