corona bedrijfsvoering bedrijfsrisico Nieuws

Coronavirus, ook in deze periode staan wij voor u klaar!

4 jaar geleden door Anne

Momenteel maken ons land en de rest van de wereld een ongekende gezondheidscrisis door met Covid-19 (coronavirus).

Ook wij, bij Heiwegen Consultancy, nemen dit zeer serieus. Onze topprioriteit is de gezondheid en het welzijn van onze klanten, medewerkers en kandidaten. Daarom nemen we, in navolging van iedereen, alle noodzakelijke maatregelen om verspreiding een halt toe te roepen en de continuïteit van onze dienstverlening te verzekeren.

Zo werken alle collega’s (voor België verplicht, voor Nederland indien gewenst/noodzakelijk) zoveel mogelijk vanuit hun “home office” en voeren we uitsluitend nog gesprekken en meetings via video. Zo kunnen onze meetings toch nog steeds “face to face” plaatsvinden en trachten we onze dagelijkse activiteiten op een voor iedereen zo veilig en comfortabel mogelijke manier verder te zetten. Moderne technologische tools als Facetime en Whereby helpen ons daarbij enorm.

Ook bieden we extra services aan als het gaat om tijdelijke invulling op sleutelfuncties of het (tijdelijk) flexibiliseren van uw ‘workforce’, zodat we u ook helpen in de continuïteit van uw bedrijfsvoering en om uw bedrijfsrisico’s te beperken en managen. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw contactpersoon bij Heiwegen, neem contact op via onderstaande contactgegevens of stuur een bericht via onze website (Nederland / België)

Uiteraard blijven we ook ten alle tijden via e-mail, WhatsApp, LinkedIn en telefoon bereikbaar.
Voor Nederland: +31(0)55 522 66 33 of contact@heiwegen.nl
Voor België: +32 (0)47 783 62 39 of contact@heiwegen.be

Wij danken u voor uw begrip en medewerking en we hopen, samen met u, dat we deze periode snel achter ons kunnen laten met een minimale impact.