Rob van der Hoort - Interim Directeur Nieuws

Rob van der Hoort Interim Directeur bij Heiwegen Consultancy!

2 jaar geleden door Heiwegen Consultancy

Een aantal weken geleden hebben wij onverwachts afscheid moeten nemen van Perry van Gerwen, eigenaar van Heiwegen Consultancy. Onder zijn leiding is Heiwegen uitgegroeid tot dé HR business partner van de mobiliteitsbranche. Geheel volgens de wens van Perry zetten wij als team zijn werk voort, dit vanaf 14 februari 2022 onder leiding van Rob van der Hoort als Interim Directeur.

Rob heeft jarenlange ervaring binnen de automotive sector en heeft onder meer leidinggevende functies bekleed bij Yamaha Motor Europe, Sparta Rijwielen (Commercieel Directeur), Nefkens Utrecht (Directeur) en Kroymans Retail Group (Directeur Operations). Daarna is hij aan de slag gegaan als zelfstandig Interim Manager, onder andere bij Care Autoschade, waarna hij zich in 2017 aansloot bij Heiwegen als Associate Partner.

Bij Heiwegen Consultancy is Rob de afgelopen 5 jaar eindverantwoordelijk geweest voor de totale dienstverlening van Heiwegen bij zijn klanten met de focus op het segment schade en retail.  We hebben hem leren kennen als een collega waar we op kunnen bouwen, mee kunnen lachen, een sparringpartner, een echt mensen-mens en iemand die graag samenwerkt met anderen. Wij hebben het volste vertrouwen in Rob om zowel Heiwegen Nederland als Heiwegen België verder te brengen binnen de mobiliteitsbranche.

Rob: “Ik ben blij dat ik als Interim Directeur een bijdrage mag geven aan Heiwegen en samen met team Nederland en team België door mag gaan met Heiwegen zoals Perry dat zou hebben gewild. Samen vormen wij Heiwegen Consultancy en staan wij klaar voor onze klanten als de full-service HR business partner voor de (inter)nationale Automotive Industrie!”