Nieuws

Heiwegen wint aanbesteding voertuigtechniek en regelgeving van RDW!

1 jaar geleden door Heiwegen Consultancy

RDW heeft Heiwegen Consultancy voor de komende twee jaar gekozen als samenwerkingspartner voor het invullen van de vacatures op het gebied van voertuigtechniek en -regelgeving. De aanbesteding van RDW bestond uit totaal 3 percelen, waarbij RDW het voertuigtechniek gerelateerde perceel aan Heiwegen heeft toegekend.

“Deze samenwerkingsovereenkomst is een erkenning van de positie van Heiwegen als specialist voor werving en selectie binnen de automotive sector.” Zegt Rob van der Hoort, Directeur a.i. van Heiwegen. “De strategie van Heiwegen om dé Automotive HR Business Partner te zijn, wordt hiermee extra onderstreept. We kijken uit naar een succesvolle en fijne samenwerking met RDW!”

‘’Ik vind het enorm leuk om zo intensief met RDW te gaan samenwerken, ik herken de technisch gerichte cultuur. Vroeger heb ik zelf ook veel gesleuteld (ja ja, Dafjes en later ook Volvo’s). Ik herken die auto-technische interesse overal binnen RDW, op elke afdeling en op elk niveau. De sfeer binnen RDW is minder ambtelijk en veel pragmatischer en opener dan ik verwacht had. Ik ben verrast over de verantwoordelijk en het ownership van de RDW collega’s, het vertrouwen om kennis te delen, je te willen helpen en samen resultaten te scoren of problemen op te lossen. Echt heel bijzonder om te zien binnen een organisatie die aan de buitenkant nogal wat traditioneler lijkt. Zo’n verrassing, dat maakt mij enthousiast!’’ Vertelt Mark Keijman, Associate Partner bij Heiwegen. 

Word jij ook zo enthousiast van dit bericht en wil jij een positieve bijdrage leveren aan de veiligheid in mobiliteit? Neem contact met ons op!