Boris Plompen - Associate Partner bij Heiwegen Nieuws

Nieuwe collega: Boris Plompen als Associate Partner

12 maanden geleden door Heiwegen Consultancy

Boris Plompen Associate Partner bij Heiwegen Consultancy

Per 1 maart zullen Heiwegen Consultancy en Boris Plompen gaan samenwerken. Boris zal zich primair gaan richten op het segment Leasing & Finance binnen de mobiliteitsbranche, maar sluit daarnaast overige segmenten zeker niet uit.

Na aanvankelijk zijn carrière te zijn gestart als fiscalist bij diverse kleine en middelgrote accountantskantoren, heeft Boris in 2012 de overstap gemaakt naar één van de grotere internationale Fleet Management & Consultancy bedrijven. Vanuit een binnendienstfunctie is hij doorgegroeid naar Key Account Manager  en is in die hoedanigheid verantwoordelijk geweest voor samenwerking met de grootste klanten binnen de (inter)nationale klantenportefeuille. In 2017 is hij intern voortgedragen om de volledige leiding van het Nederlandse kantoor op zich te nemen als Director Operations. Vanuit die rol is hij in aanraking gekomen met alle aspecten van bedrijfsvoering. Boris: “Juist deze generalistische ervaring in combinatie met de specialistische kennis van de mobiliteitsmarkt, wil ik ten volle gaan benutten om als strategische business partner namens Heiwegen onze opdrachtgevers te kunnen ondersteunen. Dat ik daarbij, waar nodig en gewenst, ook in een coachende rol richting onze kandidaten wil stappen, mag als een vanzelfsprekendheid worden beschouwd. Ervaringen zijn er immers om te delen”.

Boris over Heiwegen Consultancy: “Heiwegen is mij uiteraard niet vreemd. Vanuit mijn laatstgenoemde rol ben ik als voormalig opdrachtgever al meerdere jaren bekend met het dienstenportfolio en de kwaliteit van Heiwegen. Ik ben altijd tot volle tevredenheid ondersteund bij vervanging, uitbreiding en doorstroming van medewerkers. Heiwegen is er duidelijk op gefocust om te blijven innoveren in dynamische marktomstandigheden, zoals recentelijk ook weer met de introductie van het persoonlijkheidsonderzoek als waardevolle aanvulling op het toch al volledige pakket aan dienstverlening. Neem daarnaast de jarenlange ervaring van de overige Associate Partners, consultants en het office management mee, alsmede het feit dat ze opereren binnen de gehele Benelux, dan is samenwerken geen optie, maar een must!”

Rob van der Hoort, Directeur a.i.:“Met de komst van Boris maken we wederom verdere stappen in de geplande groei en positionering van Heiwegen Consultancy binnen de mobiliteitsbranche. In eerdere kennismakingssessies heeft Boris bewezen prima binnen het bestaande team van onze professionals te passen en heeft hij laten zien over veel expertise binnen en buiten zijn vakgebied te beschikken. Zijn enthousiasme straalt er in ieder geval vanaf en wij zijn blij met zijn komst. We wensen Boris heel veel succes en plezier.”