+
Komt in contact, bel ons gerust via: +31 (0)55 522 66 33
Selecteer uw taal: nl en be

Automotive Engineers

Wie zijn wij?

Wij zijn Heiwegen Consultancy, HR leverancier van de Automotive sector. Wij werken sinds 25 jaar uitsluitend en exclusief in de wereld van Automotive met Associate Partners in Nederland en in België. Elke consultant is gespecialiseerd in een specifiek segment in de Automotive. Lees hier meer over de collega’s van Heiwegen Consultancy.

Waarom deze pagina?

Binnen de Automotive Industrie zijn wij o.a. actief in de werving en selectie van kandidaten voor engineering functies in, Quality, Manufacturing, Testing, R&D, Advanced Development, Controls, Systems, Team Lead Mechanical & Electrical, Project Management, Project Engineering, Operational Excellence, maar ook commerciële – en management functies. Deze opdrachten voeren wij uit in naam van onze opdrachtgevers.

Contractvorm

Heiwegen Consultancy bemiddelt tussen kandidaten en opdrachtgevers. In de regel wordt de kandidaat een vast contract aangeboden door de opdrachtgever en komt op de payroll te staan. Detachering via ons bureau is ook mogelijk.

Kandidaten die op dit moment via een Engineering Bureau voor projecten gedetacheerd worden, kunnen zich in ons kandidatenbestand inschrijven. Terwijl de kandidaat via detachering aan een project werkt, hebben wij de gelegenheid een vaste job te vinden.

Daarnaast…

Zijn wij actief op zoek naar interessante functies voor onze kandidaten, waarmee wij de afgelopen jaren een duurzame relatie opgebouwd hebben. Dagelijks contacteren wij kandidaten die recent kenbaar gemaakt hebben open te staan voor een carrière wending. Heiwegen Consultancy is lid van diverse platforms zoals o.a. Automotive NL en RAI Industrie. Wij winnen continu informatie in over trends in de Automotive Industrie, Innovatieve product – & systeem ontwikkelingen die onderhanden zijn en interessante vacatures die achter de schermen reeds bekend – maar nog niet openbaar zijn gemaakt.
Deze kennis kunnen en mogen wij namens onze opdrachtgevers, vertrouwelijk met kandidaten delen.

Onze database

Wij werken volledig volgens de richtlijnen van de A.V.G. hetgeen inhoudt dat wij uitsluitend informatie van kandidaten beheren die Heiwegen Consultancy daartoe gemachtigd hebben.
Op frequente basis benaderen wij onze kandidaten en eerder geplaatste functionarissen en informeren of de verstrekte contactgegevens aangehouden mogen worden. Naast de gebruikelijk N.A.W. gegevens, is het dossier van elke kandidaat tailor made opgemaakt op basis van een intake verslag dat wij opmaken naar aanleiding van een persoonlijk gesprek met kandidaten, live aan tafel of via een video call.

Pro-actieve marketing benadering

Aan de hand van het persoonlijk profiel van de kandidaat en de ideale functie benaderen wij onze “preferred opdrachtgevers” Dat zijn interessante opdrachtgevers die onze vaste klanten zijn. Van deze vaste klanten uit de Automotive Industrie hebben wij tevens een company profiel opgemaakt. Dat zijn niet alleen hard facts maar ook bedrijfsaspecten als cultuur, adat, strategie, expansie, functies en (toekomstige) posities. Deze hebben wij vastgelegd om een ideale match te kunnen creëren tussen onze kandidaat en zijn toekomstige werkgever, gebaseerd op profiel, gewenste criteria maar ook persoon en cultuur.

Voor wie bestemd

De database van Heiwegen Consultancy is bestemd voor kandidaten die zich willen inschrijven en op de hoogte willen blijven en geïnformeerd willen worden me betrekking tot interessante vacatures.

Procedure

U schrijft zich in op onze website, vult uw profiel, wensen en verwachtingen in. Kort daarna wordt u door één van onze consultants benaderd voor een kennismaking, live of online. Vervolgens wordt uw kandidatuur in behandeling genomen, geheel en al volgens de timing die u zelf bepaalt.

Voordelen voor de kandidaat

U wordt per mail op de hoogte gehouden m.b.t. de vacatures die wij mogen uitvoeren, zowel de gepubliceerde als de anonieme vacatures. Afhankelijk van de aard van de vacature wordt een Non Disclosure Agreement getekend. Daarnaast ontvangt u onze Automotive Industrie nieuwsbrief en eventueel uitnodigingen voor seminars en events waar Heiwegen Consultancy, als lid van Automotive NL en RAI Industrie, gasten voor mag uitnodigen.

Aan de slag…

Contacteer onze Associate Partner Hugo Janssen, gespecialiseerd in automotive engineering, door te mailen naar contact@heiwegen.nl of upload je CV onderaan deze pagina.

Open sollicitatie / Wanneer er een passende vacature vrij komt, nemen wij contact met je op!