Anne-Martine van Kerkhof

Anne-Martine (1963) is geboren en getogen binnen het dealerbedrijf en heeft het ondernemen in de mobiele sector in alle facetten meegemaakt. Na haar opleiding in 1986 begonnen in de uitzendbranche, om vervolgens met haar partner in 1999 een werving- en selectiebureau op te starten. Dit bureau “Automotive Consulting” richtte zich net als Heiwegen Consultancy op de automotive branche . Haar opdrachtgevers waren importeurs, dealerorganisaties, leasing –en financieringsbedrijven, schadebedrijven en bedrijven binnen de aftermarket sector. Sinds 1 december 2013 heeft Anne-Martine zich als Senior Consultant exclusief verbonden aan Heiwegen Consultancy.

Binnen Heiwegen Consultancy richt Anne-Martine zich vooral op importeurs en dealerorganisaties. Haar expertise ligt op het gebied van werving en selectie van specialistische en managementfuncties. Daarnaast is zij zeer geïnteresseerd in het optimaal inzichtelijk maken van de behoefte van de opdrachtgever en dit vertalen naar de juiste oplossing. De oplossing kan een zoektocht zijn naar de juiste kandidaat , of een advies om bijv. het personeelsbestand te flexiberen met behulp van de andere diensten.

Anne-Martine woont in ’t Gooi, is getrouwd met Robert en heeft 2 dochters. In haar vrije tijd wandelt zij graag met haar hond, sport met haar dochters of geniet als bijrijder in de klassiekers die haar man heeft gerestaureerd. Daarnaast heeft zij een passie voor interieur styling en houdt zij van reizen.

Anne-Martine: “Optimaal de behoefte van de organisatie inzichtelijk maken en hiervoor de juiste oplossing kunnen bieden, geeft mij heel veel voldoening. En mijn oprechte interesse in de mens achter het CV en de zoektocht naar de beste kandidaat voor de job, is mijn passie”.