Emy Tegelaar

Emy (1986) is na het behalen van haar vwo diploma Nederlands Recht gaan studeren aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Uiteindelijk is zij gestart in een commerciële buitendienst functie als adviseur van kunststof kozijnen. In 2011 is zij de arbodienstverlening ingerold als specialist op het gebied van de werving en selectie van zelfstandige specialisten. De voorliefde voor bemiddeling is hier dan ook absoluut gestart. Om haar dagelijkse werkzaamheden meer body te geven is Emy in 2012 in deeltijd Human Resource Management gaan studeren aan de HAN in Arnhem.

Werven en selecteren, het maken van de juiste match tussen de kandidaat en de opdrachtgever zit Emy als gegoten. Dat zij daarbij ook in staat is om relaties aan zich te binden, zowel de kandidaat als de opdrachtgever, is een waardevolle toevoeging.

In haar vrije tijd is Emy graag onder de mensen. Samen met vrienden en vriendinnen eet ze graag een hapje of drinkt ze een drankje. Zo af en toe gaat ze naar de sportschool, maar dat is zeker niet wekelijks. Ruimte voor spontane ideeën geeft Emy de voorkeur aan.

Emy: “Werken met mensen, oprechte interesse tonen en daarbij out of the box denken om zo tot de perfect fit te komen is mijn tweede natuur geworden. Hier haal ik écht voldoening uit en dit zorgt ervoor dat mijn creatieve brein gestimuleerd blijft.”