Fabian Nellestijn

Fabian (1977) heeft meer dan 20 jaar ervaring in finance and insurance. Na het afronden van de hbo-opleiding Management, Economie en Recht aan de HES in Amsterdam heeft hij diverse sales- en salesmanagement functies vervuld o.a. bij de Royal Bank of Scotland, Mercedes Benz Financial Services en Credit Agricole Consumer Finance.

Bij Opel Financial Services heeft Fabian, naast zijn rol als Sales & Marketing Director Benelux, de mogelijkheid gekregen om zich verder te verdiepen in talent development en persoonlijke ontwikkeling o.a. als assessor in management development centers en als mentor in een young talent development programma.

Na zijn vertrek bij Opel Financial Services heeft Fabian besloten zich verder te gaan specialiseren in organisatie- en personeelsontwikkeling en heeft zich in februari 2019 als associate partner aangesloten bij Heiwegen Consultancy.

Bij Heiwegen richt hij zich op de captive lease- en financieringsmaatschappijen, universele financieringsmaatschappijen, autoverzekeraars en andere aanbieders van automotive gerelateerde diensten.

Fabian woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Breda. In zijn vrije tijd kookt hij graag en is hij aan het hardlopen of watersport.

Fabian: “Ik krijg veel voldoening uit het sparren met opdrachtgevers en kandidaten waarbij het mijn uiteindelijke doel is om de ideale match te creëren tussen de behoeften van een opdrachtgever en de ambities van een kandidaat.”