Fabiënne de Haan

Fabiënne de Haan

Fabiënne (1982) heeft gedurende haar opleiding Personeel en Arbeid werkervaring opgedaan middels verschillende stages in het vakgebied beroepskeuze en arbeidsvoorziening. Na het afronden van haar studie bleek Heiwegen Consultancy voor haar de ideale werkplek met de kans om door te kunnen groeien binnen het vakgebied. In 2006 is zij hier begonnen als Office Manager / Testassistente. Vanaf 2009 is zij werkzaam als (Recruitment) Consultant.

De expertise van Fabiënne ligt op gebied van werving en selectie. Aan de hand van een eisenprofiel op zoek naar de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Als recruitmentspecialist gebruikt zij diverse (internet)bronnen voor het vinden van de geschikte kandidaat.

Fabiënne woont samen met haar vriend en 2 kinderen in Twello, gelegen in een landelijke omgeving tussen de steden Apeldoorn en Deventer. Haar vrije tijd brengt zij het liefst door met vrienden en/of familie. Daarbij bezoekt zij graag musicals, concerten en festivals.

Fabiënne: “Op basis van persoonlijkheid, kennis, ervaring en ambitie samen met de kandidaat vaststellen wat de beste opties voor de toekomst zijn, dat is het mooie van mijn vak”.