Klaas Mulder

Klaas (1963) heeft zeer ruime ervaring in verkoop van trucks en bussen en het leidinggeven aan verkoopteams. Succesvol zijn, consultative selling en het beste uit je team halen geeft hem veel voldoening en vertaalt zich in volume en omzet.

Na jaren ervaring in een transportbedrijf, verkoop en verkoopleiding bij een Mercedes-Benz dealer heeft hij 7 jaar een managementfunctie bekleed in de rol van Sales Director bij Pon als importeur MAN Truck en Bus. Ook de marktintroductie van een nieuw product, de MAN bestelauto is van A-Z doorlopen en tot een succes gebracht en is de TGE succesvol in de markt gezet. Fleetsales en Key-Accountmanagement van trucks zijn geen onbekende vakgebieden en het doorvoeren van organisatiewijzigingen op met name het vlak van verkoop mag hij tot zijn ervaringen rekenen.

In zijn vrije tijd is Klaas veel op het water te vinden waar hij met veel plezier samen met zijn vrouw en kinderen vaart met hun boot.

Klaas: “In de rol van Associated Partner bij Heiwegen breng ik mensen bij elkaar. Hierbij kan ik mijn opgebouwde netwerk goed benutten om de juiste kandidaten bij de werkgever te brengen door zowel de werkgever als de werknemer te begrijpen daar waar het gaat om competenties in het vak.”