Mark Keijman

Mark heeft een zeer uitgebreide (internationale) ervaring in Werving en Selectie, Executive Search, Interim Management en Coaching, o.a. bij opdrachtgevers als Volvo, Groupe PSA, Rotra en Havi Logistics. Met deze ervaring zal hij de klanten van Heiwegen Consultancy in de volle breedte gaan ondersteunen. Mark belooft hierbij dat hij zijn ervaring en kennis m.b.t. ondernemerschap, resultaat verbetering, organisatieontwikkeling in combinatie met diepgaande kennis van het HR vakgebied maximaal zal inzetten om de mooiste successen voor de kandidaten en klanten van Heiwegen Consultancy te behalen.

Na zijn studie economische psychologie is Mark werkzaam geweest als commercieel manager, interim manager, ondernemer en consultant.

Mark: “Ik houd van eenvoud, duidelijkheid en aanpakken. In veel organisaties kunnen zaken vaak veel eenvoudiger worden geregeld als we van resultaten, doelen en verantwoordelijkheden uitgaan in plaats van taken. Heiwegen biedt mij de mogelijkheid om verder te groeien en misschien nog wel het belangrijkst: het is een ontzettend leuke en warme club! Tenslotte gaat het ook en vooral om plezier in je werk”.