Perry van Gerwen

Perry (1963) heeft, na het Gymnasium en de KMA, 18 jaar als beroepsofficier in diverse staf- en leidinggevende functies bij de Landmacht gewerkt. Tevens heeft hij in die periode studies Hogere Militaire Vorming (Den Haag) en Bestuurskunde (Rijksuniversiteit Leiden) met succes afgerond. In 1999 is hij als management consultant bij Mercuri Urval gestart en heeft daar intensief ervaring opgedaan met werving en selectie, maar ook met andere HR gerelateerde vraagstukken als coaching en assessments. Sinds 2002 is hij verbonden aan Heiwegen Consultancy. Eerst als consultant, later als directeur en sinds 2006 als eigenaar.

Perry richt zich binnen Heiwegen Consultancy vooral op Business Development en op het verder uitbouwen van een aantal strategisch belangrijke marktsegmenten. Zijn persoonlijke expertise ligt vooral op executive search voor management- en directiefuncties en organisatievraagstukken.

Perry woont in Wenum Wiesel (vlakbij Apeldoorn) met zijn vrouw Luce en heeft twee kinderen: Pim (1992) en Anne (1995). Hij houdt van het goede landleven en is thuis graag bezig met het verzorgen van hun dieren. Verder verkent hij graag met paard en wagen de natuur in de Kroondomeinen.

Perry: “De oprechte overtuiging dat je met de beste mensen ook het meest succesvolle bedrijf kunt bouwen en daar de resultaten en waardering van bij je klanten zien, dat is de kick van mijn vak”.