Rob van der Hoort

Rob (1959) is na zijn hbo Commerciële Economie begonnen bij Centraal Beheer. Hij heeft daarna internationale ervaring opgedaan bij Holland Signaal en bij Yamaha Motor Europe. Bij Sparta Rijwielen in Apeldoorn was hij als Commercieel Directeur o.m. verantwoordelijk voor de introductie van de elektrische fiets. Hij wilde graag aan de slag in het dealerbedrijf en is Directeur geweest bij  Nefkens Utrecht en bij Kroymans Retail Groep.

Na een interim opdracht bij Milgro Afvalmanagement is hij daar een aantal jaren Algemeen Directeur geweest alvorens in 2011 zelfstandig aan de slag te gaan als interim manager en Consultant.

Na een interim opdracht als Regiomanager bij Care Autoschade besloot hij zich vanaf september 2017 als Senior Consultant te verbinden aan Heiwegen Consultancy. Zijn expertise ligt bij de schademarkt en interim management en detachering.

Rob woont samen met Ilone in Hazerswoude-Rijndijk. Hij is een fervent wandelaar en fietser en reist graag in zijn vrije tijd.

Rob: “In mijn loopbaan ben ik vooral succesvol geweest door de juiste man of vrouw te matchen met de juiste plek. Dit geeft niet alleen de beste resultaten, maar ook veel voldoening. Bij Heiwegen kan ik mijn ervaring inzetten om opdrachtgevers en kandidaten te verbinden. Dit geldt ook voor  interim opdrachten en detachering, waarbij ik graag zelf zorg voor de begeleiding om een opdracht goed te vervullen”.