Romana Berkhof

Romana Berkhof

Romana (1994) werkt sinds juni 2021 als Office Manager voor Heiwegen Consultancy.

Voordat ze Office Manager werd bij Heiwegen heeft ze verschillende functies vervult van marketing tot sales support. Door haar diverse ervaring kan ze zich makkelijk aanpassen. In deze functie biedt zij, samen met Anne, ondersteuning aan de Managing Director, Associate Partners en Consultants en zorgt dat het interne reilen en zeilen goed verloopt. Verder vind ze het leuk om haar ervaring met marketing weer op te pakken en met name de focus op social media.

Als kandidaat wordt je door Anne of Romana met een glimlach ontvangen, waarbij hopelijk de knikkende knieën minder worden door hun gastvrije ontvangst.

Samen met haar gezin woont Romana in Apeldoorn. Ze woont nu al bijna 5 jaar in Apeldoorn en ze vindt het heerlijk om omringd te zijn met de natuur. Ze houdt van lezen, reizen en bakken. Daarnaast is ze dol op jaren 70 en 80 muziek. Zoals ze zelf zegt “een oude ziel in een jong lichaam”.

Romana: “Ik ben gestart in het Corona tijdperk, hierdoor werken veel van de partners veelal thuis. Toch heb ik me welkom gevoeld. Ik werd ontvangen met taart en bloemen, wat wil een mens nog meer?! Ik houd ervan om uitdaging in mijn werk te vinden en dit kan ik bij Heiwegen zeker toepassen!”