Sven Vosselman

Sven Vosselman

Sven (1975) is na zijn HBO Bedrijfskader opleiding begonnen bij Volvo Financial Services. Na een jaar heeft hij de overstap gemaakt naar een commerciële buitendienstfunctie op de exportafdeling van Continental Banden Groep. Na bijna 9 jaar dit met veel plezier gedaan te hebben, heeft hij de switch gemaakt van verkoop naar inkoop. Deze rol bij de after sales afdeling van Pon’s Automobielhandel heeft vele nieuwe inzichten en contacten opgeleverd. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kan en na 3 jaar is Sven weer de bandenbranche ingerold, ditmaal als verantwoordelijke voor het business development in de Benelux bij Apollo Vredestein.

Tijdens zijn carrière binnen de automotive heeft Sven zich commercieel ontwikkeld, waarbij lange termijnrelaties voorop staan.

Sinds september 2017 is Sven verbonden aan Heiwegen Consultancy als Associated Partner. Zijn expertise ligt op de aftermarket toeleveranciers, OEM fabrikanten en importeurs.

Sven is vader van 2 zoons en woonachtig op de Noordwest Veluwe. In zijn vrije tijd tennist hij graag, is hij fanatiek motorsport liefhebber en houdt hij zich bezig met klassieke motorfietsen.

Sven: “Mensen met diverse achtergronden en kwaliteiten hebben mij altijd al geboeid, evenals bedrijven met hun eigen unieke cultuur en marktbenadering. Het succesvol bij elkaar brengen van mensen en bedrijven in deze mobiliteitsbranche en daarnaast het meewerken aan oplossingen van organisatorische vraagstukken zijn voor mij uitdagingen waar ik me graag voor inzet.”