Thomas Koerts

Thomas Koerts

Thomas (1999) werkt sinds september 2021 als consultant voor Heiwegen Consultancy.

Thomas heeft naast zijn studie Toegepaste Psychologie diverse rollen vervuld in de horeca, waaronder die van barista. Aan het einde van zijn studie is hij aan slag geweest als Begeleider Passend onderwijs binnen een project voor leerlingen met thuiszittersproblematiek. Het doel van dit project was om de leerlingen op een passende onderwijsplek te krijgen en daarnaast om het welzijn te vergroten.

Naast zijn werk bij Heiwegen is Thomas actief als freelance fotograaf waar hij voor diverse mensen en organisaties opdrachten uitvoert. Zijn werk varieert van het fotograferen van bruiloften, tot het fotograferen van auto’s.

Sinds 2020 werkt Thomas op zaterdag als Service Adviseur bij BMW Ekris in Zeist. Het contact maken met de klant in combinatie met het werken in de automotive sprak hem erg aan. Om deze reden was de keuze om binnen de automotive een volgende stap te zetten als Consultant bij Heiwegen snel gemaakt.

“Wat mij het meest motiveert is om kandidaten in hun kracht te zetten. Ik geloof dat door het benutten van talenten en het afstemmen van doelen van een organisatie en een kandidaat de weg is naar succes”.