+
Neem contact op via: +31 (0)55 522 66 33
Selecteer uw taal: nl en be

Missie & Visie

Missie

Heiwegen Consultancy is de (internationale) HR Business Partner binnen de automotive-branche voor alle in-, door- en uitstroom vraagstukken van personeel. Wij verbeteren aantoonbaar het resultaat van organisaties door onze dienstverlening. Dit doen we door deskundige en resultaatgerichte advisering over de juiste inzet van de juiste persoon op het juiste moment. Partnership en langdurige business relaties zijn daarbij onze uitgangspunten.

Heiwegen Consultancy is voor kandidaten een onafhankelijke en objectieve adviseur bij hun persoonlijke ontwikkeling en het vinden van de juiste functie, rekening houdend met de opgedane kennis/ervaring en persoonlijke ambitie.

Visie

Mensen maken het verschil in organisaties. Zij creëren het concurrentievoordeel van een bedrijf en houden dat in stand. Structurele aandacht voor “human capital” is daarom een belangrijke taak van het management van iedere organisatie. Daarbij zijn kennis en ervaring belangrijk, maar cruciaal is de persoonlijkheid. Het karakter is bepalend voor de wijze waarop iemand de opgedane kennis en ervaring gaat inzetten. Daarom heeft Heiwegen Consultancy een eigen assessment-center, onder leiding van professionele assessoren. Het assessment helpt zowel organisatie als medewerker bij de succesvolle ontwikkeling van de benodigde competenties.

Open sollicitatie / Wanneer er een passende vacature vrij komt, nemen wij contact met je op!